Het CARTESIUS MUSEUM is een wijk, in het hart van Utrecht. Waar bedrijven samenwerken met kunstenaars. Je rijdt er met de trein, de bus of met de fiets naar binnen. 's Ochtends, 's middags, 's avonds en 's nachts is het open, alle dagen, het hele jaar. Niet echt? Integendeel! Zie wat de conservatoren ondernemen en doe mee in het CARTESIUS MUSEUM voor Stedelijke Dynamiek en Vernieuwende Samenwerking.

Homepage


Het CARTESIUS MUSEUM is een initiatief dat gedragen wordt door een groot aantal mensen op basis van vrijwilligheid. Samen hebben ze de overtuiging dat dit groot en open samenwerkings-experiment een belangrijke bijdrage kan leveren aan duurzame innovaties voor markt en samenleving. Het CARTESIUS MUSEUM brengt bedrijven, organisaties, kennis en cultuur samen in een open vorm van communicatie en kennisuitwisseling. Wie meent hieraan een bijdrage te kunnen leveren wordt uitgenodigd contact op te nemen.

Centraal informatiepunt: Erik Uitenbogaard
receptie en hoofdconservator

Inschrijven mailinglijst voor dit conservatorschap


Email Ad de Jong:

 

MBO-startups 
Ad de Jong (NUtrecht), conservator mbo-start-ups

Leven, leren en werken: Streetwise en ondernemend, met coaching keihard bouwen aan een eigen bedrijf. Ateliers, kantoren, oefenruimtes, winkels en werkruimtes gevestigd in zeecontainers, loodsen en caravans, én een eigen NU-restaurant.

Mailinglijst voor activiteiten van dit conservatorschap:

Actuele stand van zaken:


NUtrecht Ministad voor nieuw talent NUtrecht is een inspirerende en vibrerende 24/7 omgeving voor
Creatie, productie en presentatie
Onderwijs buiten de schoolmuren
Inspirerende bedrijfsbijeenkomsten
Ontmoeting en uitgaan, van lunch tot clubbing
Spelend leren, van urban dans tot techniek
Educatieve workshops en cursussen

3500 vierkante meter leven, leren en werken onder één inspirerend dak. NUtrecht is een ruwe en vruchtbare plek waar leven, leren en werken op een unieke manier bij elkaar komen. Startende ondernemers, jong of oud, zijn welkom om zich te vestigen in NUtrecht, er van elkaar te leren en elkaar te helpen hun eigen zaak op te starten en door te ontwikkelen. Iedereen is welkom in NUtrecht om zich laten inspireren door de creativiteit, de passie, het talent en het ondernemerschap van iedereen die in NUtrecht is gevestigd.Meer informatie over NUtrecht:
...naar website NUtrecht